Endelig lidt tid ved tasterne

15-05-2021

D.15.05.2021: Efter en travl men anderledes jagtsæson pga Covid19, er det igen muligt at melde til prøve...herligt!

Årets første prøve for Sona og Mogens var en C - prøve Region Sydsjælland med vildt i april og det begyndte godt.

De blev belønnet med en 1 pr. i åben klasse.

B prøven et par dage efter, manglede der lidt hist og pist, så det udløste en 3 pr i åben klasse.

D.13 maj gik turen til Lolland, hvor RJK havde arrangeret en åben WT.

Sona løste alle opgaverne, meeen den sidste dummy tabte Sona desværre 3 meter foran Mogens , så det udløste et 0 og ikke bestået..Øv øv ellers var Sona kommer med i matchingen, men sådan er det bare en gang imellem.

Men i dag d. 15 maj tog de heldigvis revanche ved DRK`s WT på Lolland og endte som 5WT i åbenklasse.

 

13-06-2020

D.13.06.2020: Endelig sker der lidt på markprøve fronten. Onsdag d. 3 juni var Sona på sin første B - prøve med koldt vildt Region Sydsjælland og det udløste en 3 præmie, da Sona lagde kaninen en enkelt gang og ikke apporterede and spontan, men arbejdede ok prøven igennem. Det kan jo trænes, så d.8 juni var Mogens og Sona afsted igen på B - prøve Region Lolland- Falster og der var ingen slinger i valsen, så det blev til en velfortjent 1 præmie i begynder klassen. Næste mål er åbenklasse i DRK/ RJK, men der skal trænes lidt mere inden Sona er klar til den udfordring. 

14-03-2020

Sona deltog i Region Sydsjællands uofficielle WT i Broby Vesterskov. Et skønt område i vores "baghave". Tusind tak for en god prøve, hvor terrænet udfordrede hundene på flere af posterne. Sona bestod begynderklassen med 102 point af 120 mulige. En førerfejl på post 2 kostede, men 17 point i gennemsnit er godkendt.

22-02-2020

D.22.02.2020: Årets første C - prøve i Region Midtsjælland blev afholdt i et forrygende stormvejr med masser af regn og mudder, men det afskrækkede ikke Sona og Mogens. Sona blev belønnet med en 1 præmie i begynder klassen 😉. 

Jubiiee jeg har redigeret lidt på Maisons egen side, så nu er der igen et par billeder og hvis man klikker på Maison ligger fotoalbummet til ve i bjælkelinjen...God fornøjelse 😋

06-01-2020

D.06.01.2020:

Det er længe siden, men hundene har travlt her i jagtsæsonen,og de nyder det.

Sona er blevet trænet, så hun med lidt finpudsning, kan blive klar til den kommende prøvesæson, hvor vi håber at stille hende i åben klasse i DRK / RJK. Sona har været med på jagt en enkelt gang og det gik rigtig godt, så hun kommer med et par dage mere her i januar, så hun kan afløse Sascha til efteråret 2020. Sascha bliver 11 år til sommer, så det er sandsynligvis hendes sidste jagtsæson på fuld tid, men hvor har hun nydt det.

Aya er i sin bedste alder og nyder pt livet som jagthund på fuld tid.

Maison er også ved at blive en gammel dreng ...han bliver 10 år til maj, men er efter alderen stadig frisk på en gang træning. Hvis alt går som planlagt har Maison en aftale med en lækker tæve om et par måneder. Det bliver spændende🙂. Det kommer der mere om senere.

Kenzo er legeonklen på matriklen, altid klar til en gang fræs, med specielt Sona og Aya.