Nyheder - nederst på siden klik på ældre indlæg

14-03-2020

Sona deltog i Region Sydsjællands uofficielle WT i Broby Vesterskov. Et skønt område i vores "baghave". Tusind tak for en god prøve, hvor terrænet udfordrede hundene på flere af posterne. Sona bestod begynderklassen med 102 point af 120 mulige. En førerfejl på post 2 kostede, men 17 point i gennemsnit er godkendt.

22-02-2020

D.22.02.2020: Årets første C - prøve i Region Midtsjælland blev afholdt i et forrygende stormvejr med masser af regn og mudder, men det afskrækkede ikke Sona og Mogens. Sona blev belønnet med en 1 præmie i begynder klassen 😉. 

Jubiiee jeg har redigeret lidt på Maisons egen side, så nu er der igen et par billeder og hvis man klikker på Maison ligger fotoalbummet til ve i bjælkelinjen...God fornøjelse 😋

06-01-2020

D.06.01.2020:

Det er længe siden, men hundene har travlt her i jagtsæsonen,og de nyder det.

Sona er blevet trænet, så hun med lidt finpudsning, kan blive klar til den kommende prøvesæson, hvor vi håber at stille hende i åben klasse i DRK / RJK. Sona har været med på jagt en enkelt gang og det gik rigtig godt, så hun kommer med et par dage mere her i januar, så hun kan afløse Sascha til efteråret 2020. Sascha bliver 11 år til sommer, så det er sandsynligvis hendes sidste jagtsæson på fuld tid, men hvor har hun nydt det.

Aya er i sin bedste alder og nyder pt livet som jagthund på fuld tid.

Maison er også ved at blive en gammel dreng ...han bliver 10 år til maj, men er efter alderen stadig frisk på en gang træning. Hvis alt går som planlagt har Maison en aftale med en lækker tæve om et par måneder. Det bliver spændende🙂. Det kommer der mere om senere.

Kenzo er legeonklen på matriklen, altid klar til en gang fræs, med specielt Sona og Aya. 

 

 

17-08-2019

D.17.08.2019:  De billeder jeg selv har lagt ind på hundenes egen side er desværre fjernet af 123hjemmeside, da jeg ikke må kopier billeder og sætte ind i et tekstfelt, så deres side ser desværre lidt kedelig ud pt. Der er dog stadig billeder i hundes eget galleri. Det vil tage mange timer at redigere hele hjemmesiden, så det bliver først til vinter jeg ændrer det. 

15-07-2019

D.13.07.2019: Mogens og Sona kørte til Suserup for at deltage i RJK`s apporteringsprøve. Jeg (Lise) kørte med fra morgenstunden, da jeg endnu ikke havde set en prøve i RJK og det var interresant at se. Prøven begyndte kl. 09.00 og kl.10 havde næsten halvdelen af hundene været oppe, dog blev ekvipagen stoppet, hvis hunden lavede en diskvalificerende fejl... så det gik hurtigt. Uh...Mogens begyndte at få sommerfugle i maven og jeg valgte at køre hjem, så de kunne få lidt alene tid.. kvalitets tid sammen, inden de skulle op.

Sona var dygtig og bestod, så det var en glad hundefører der ringede hjem 🙂. 15 hunde deltog og heraf bestod de 5.

 

C - prøve i Region Midtsjælland d. 17 maj, var Sona i begynder klasse og gik en kanon god prøve, men tabte dummyen på vandmarkeringen, så det udløste en 2 præmie.

Maison er blevet testet for HNPK ( tørnæse) og er er FRI - Jubiee!!!  Maison er blevet testet pga en forespørgsel på en mulig parring til foråret, da tæven ikke er fri.

Jagtkammeratens Abby ( efter Maison) gav den gas på Bornholm og fik en 1 præmie i åben klasse. Stort tillykke til Jeanett Bruun