Nyheder - nederst på siden klik på ældre indlæg

22-02-2020

D.22.02.2020: Årets første C - prøve i Region Midtsjælland blev afholdt i et forrygende stormvejr med masser af regn og mudder, men det afskrækkede ikke Sona og Mogens. Sona blev belønnet med en 1 præmie i begynder klassen 😉. 

Jubiiee jeg har redigeret lidt på Maisons egen side, så nu er der igen et par billeder og hvis man klikker på Maison ligger fotoalbummet til ve i bjælkelinjen...God fornøjelse 😋

06-01-2020

D.06.01.2020:

Det er længe siden, men hundene har travlt her i jagtsæsonen,og de nyder det.

Sona er blevet trænet, så hun med lidt finpudsning, kan blive klar til den kommende prøvesæson, hvor vi håber at stille hende i åben klasse i DRK / RJK. Sona har været med på jagt en enkelt gang og det gik rigtig godt, så hun kommer med et par dage mere her i januar, så hun kan afløse Sascha til efteråret 2020. Sascha bliver 11 år til sommer, så det er sandsynligvis hendes sidste jagtsæson på fuld tid, men hvor har hun nydt det.

Aya er i sin bedste alder og nyder pt livet som jagthund på fuld tid.

Maison er også ved at blive en gammel dreng ...han bliver 10 år til maj, men er efter alderen stadig frisk på en gang træning. Hvis alt går som planlagt har Maison en aftale med en lækker tæve om et par måneder. Det bliver spændende🙂. Det kommer der mere om senere.

Kenzo er legeonklen på matriklen, altid klar til en gang fræs, med specielt Sona og Aya. 

 

 

17-08-2019

D.17.08.2019:  De billeder jeg selv har lagt ind på hundenes egen side er desværre fjernet af 123hjemmeside, da jeg ikke må kopier billeder og sætte ind i et tekstfelt, så deres side ser desværre lidt kedelig ud pt. Der er dog stadig billeder i hundes eget galleri. Det vil tage mange timer at redigere hele hjemmesiden, så det bliver først til vinter jeg ændrer det. 

15-07-2019

D.13.07.2019: Mogens og Sona kørte til Suserup for at deltage i RJK`s apporteringsprøve. Jeg (Lise) kørte med fra morgenstunden, da jeg endnu ikke havde set en prøve i RJK og det var interresant at se. Prøven begyndte kl. 09.00 og kl.10 havde næsten halvdelen af hundene været oppe, dog blev ekvipagen stoppet, hvis hunden lavede en diskvalificerende fejl... så det gik hurtigt. Uh...Mogens begyndte at få sommerfugle i maven og jeg valgte at køre hjem, så de kunne få lidt alene tid.. kvalitets tid sammen, inden de skulle op.

Sona var dygtig og bestod, så det var en glad hundefører der ringede hjem 🙂. 15 hunde deltog og heraf bestod de 5.

 

C - prøve i Region Midtsjælland d. 17 maj, var Sona i begynder klasse og gik en kanon god prøve, men tabte dummyen på vandmarkeringen, så det udløste en 2 præmie.

Maison er blevet testet for HNPK ( tørnæse) og er er FRI - Jubiee!!!  Maison er blevet testet pga en forespørgsel på en mulig parring til foråret, da tæven ikke er fri.

Jagtkammeratens Abby ( efter Maison) gav den gas på Bornholm og fik en 1 præmie i åben klasse. Stort tillykke til Jeanett Bruun

13-05-2019

D.05.05.2019: For første gang i lang tid skulle vi begge afsted med hundene til uofficiel WT Region Sydsjælland. Mogens og Sona prøvede kræfter i begynder klassen og Sona arbejde rigtig godt prøven igennem, men fandt desværre ikke dummyen på post 5, selvom Sona søgte vedholdent i området, så det gav desværre et 0. Point på de øvrige poster: 20, 15, 19, 20, 0, og 19.Dygtig lille hund, Sona er kun 14 mdr.

Aya og jeg ( Lise) havde vores debut i vinderklasse og jeg kan kun sige jeg er stolt af Aya, for hun er ikke blevet trænet ret meget på det niveau. Post 3 var desværre killer posten for de fleste hunde den dag og samme skæbne led vi under = 0, men Aya fik 20 ,15, 0, 20, 12 og 17 på det andre poster, så det er godkendt. Vi kommer igen, men kun på uofficielle prøver, da vi har meget at lære på det niveau.

Søndag d. 12 maj tikkede en sms ind fra Jeanett Bruun, der har en dejlig tæve - Abby -efter vores hanhund Maison:

Abby og jeg har været på B - prøve i dag og fået 1 præmie, juhuu 🙂Og hun blev bedste hund hos Susanne Andersen.

TILLYKKE Jeanett det er bare flot.