17-08-2014

Tekst

D. 16.08.2014: B- prøve Avnstrup Region Midtsjælland.

 

Først en stor tak til prøveleder Tanja Thorsen og alle hjælperne for en super god dag i det skønne terræn i Avnstrup. Uden Jer var der ingen prøve.

 

Molshøj`s Delta Deligt Number One ført af Janne Sørensen fik 1 præmie i begynder klassen og sluttede dagen med at blive BEDSTE HUND hos dommer Kresten Henriksen 🤪. Stort tillykke Janne, vi ses i åben klasse 😀

 

Molshøj`s Denver og Susanne Wærling  fik en 2 præmie i åben klasse 😀- Tillykke Susanne. Denver arbejdede rigtig godt i hele prøven, men lettede ben en enkelt gang i fri ved fod og det trak desværre en præmiering.

Denver  fik en 3 præmie i åben klasse ved B - prøven d. 9 august i Østjylland.

 

Jeg ( Lise ) havde meldt Molshøj`s Don Juan til i åben klasse i dag. Det er et år siden Kenzo fik sin 1 præmie i begynder, så nu følte jeg Kenzo var ved at være klar til åben klasse og de udfordringer der er i den klasse. Med en højløbsk tæve i huset var det med sommerfugle i maven jeg kørte til Avnstrup, for påvirkede det ham for meget.

 

Meennn endnu engang overrasker Kenzo mig positivt ved en prøve. Det prøveoplæg der var i åben klasse var super godt og jeg følte det lige passede til min dreng. Kenzo fik en 1 præmie i åben klasse og er på papiret kvalificeret til åben A 😀, det er sgu for vildt. Det bliver dog først til næste år, for der mangler stadig en del lydighed, før jeg føler vi er klar til den opgave.