08-07-2015

Det var en meget varm dag.

D.05.07.2015: B - prøve Region Midtsjælland Gammelrand.

På en meget varm sommerdag drog jeg mod Bregninge, med tonsvis af vand, våde håndklæder til hundene og en paraply til skygge. Så jeg var helt sikker på vi ikke ville gå ned på "udstyr" :). Aya havde debut i begynder klassen og Kenzo var tilmeldt åben klasse.

 

Aya er en vidunderlig hund at træne, så jeg var helt sikker på varmen ikke ville genere hende ret meget under prøven.

Aya lagde ud i flot stil, hvor alle 3 markeringer sad lige i "skabet", fri ved fod flot, desværre havde Aya svært ved det terrænskift der var i det frie søg, men jeg fik skubbet hende ud 2 gange, men der fik hun desværre fært af markeringerne fra den anden begynder klasse og jeg blev nødt til at kalde hende ind i området igen. ØV øv Aya fik ikke den bagerste fugl hjem, så hun fik en 2 præmie, men stolt af den lille hund. Nu skal der trænes terrænskift i det frie søg 🙂.

 

Kenzo løste alle opgaverne, men som dommeren sagde alle veje fører til Rom 🙂🙂. Jeg tror Kenzo havde fået solstik, for han havde alternative linier på alle posterne, den bandit, men det rakte til en 2 præmie. Vi kommer igen, for han kan godt.

 

Molshøj`s Delta Delight Number One / Janne Sørensen fik en 2 præmie i åben klasse. Delta arbejde med stor fart og stil i hele prøven, men fik desværre kun den ene fugl hjem på dobbeltmarkeringen.