02-01-2017

Året 2016

D.03.01.2017: Først vil vi ønske alle et rigtig godt nytår, håber vi ses derude til foråret.

En lille beretning fra året højdepunkter i 2016, skrevet af Lise.

Jeg havde endnu fornøjelse af at træne Aya, men planen var at Mogens skulle overtage træningen når jagtsæsonen var slut. Jeg fik dog lov til at føre Aya på et par uofficielle WT. Aya arbejdede super godt, men inkasserede desværre et 0 på en enkelt post.

Derefter begyndte Mogens at træne Aya og de var flittige, så i september blev de belønnet med en 1 præmie i åben klasse og Aya blev bedste hund hos den dommer. Stort tillykke til Jer🙂.

 

Kenzo havde besøg af en dejlig tæve i marts og i maj fødte Maddie 5 sunde hvalpe. Dem glæder vi os til at følge.

Den første CHAMPION TIL KENNEL MOLSHØJ

I september fik Molshøj`s Dolce Vita trænet og ejet af Therese Arildsen endnu en 1 præmie i LP 3 og det udløste titlen DKLPCH ( Dansk Lydighedschampion ) . Dolce Vita er blevet Lydighedschampion udelukkende ved brug af positive træningsmetoder- klikker og guffer - herligt at se den træningsmetode virker.🙂 Vi glæder os til at følge dem i ekspert klassen.

 

 

Sørme om ikke vores anden hanhund Maison også har haft damebesøg og et kuld på 9 hvalpe, så dagens lys i oktober hos kennel Jagtkammeraten.

Den første weekend i maj deltog vores datter i klubmesterskabet i dressur på hesten Chelsea. Den weekend gik det hele op i en højere enhed for ekvipagen og Line blev klubmester  2016 i Ringsted Rideklub.

 

Vi har desværre også sagt farvel til vores dejlige Pepsi, der desværre måtte opgive kampen pga en stor tumor i milten.