02-01-2018

Et lille tilbageblik på 2017

Endnu et år er gået, hvor vi desværre ikke har haft den tid til markprøve som vi gerne kunne ønske, men håber 2018 vil være lidt mere med os 🙂  Mogens og Aya begyndte sæsonen med WT og de arbejdede sig stille og roligt op af rangstigen.Ved labradors raceweekend i april blev Aya på post 4 Judge`s choice og samlet 4 vinder.

I år havde Mogens og Aya deres debut i DJR, og apporteringsprøven blev bestået i april. Desværre missede Aya den sidste dummy, da de senere på året var i åben klasse, men Aya arbejdede godt hele prøven igennem, så det er bare op på hesten igen 🙂

 

Der er løbet sundhedsresultater ind på afkom efter Maison og Kenzo.

Det første kuld efter Kenzo har følgende status:

4 hunde med A / 0,  1 hund med B/0 og alle OCD fri. Stort tillykke til opdrætter.

Maison børnene har givet den gas. 4 har bestået brugsprøven og en har bestået mentaltesten og fortsætter uddannelsen til våben / sprængstof hund - Wau hvor er det flot.

En dejlig sort tæve Lady, var på besøg hos Maison og i august kom 10 hvalpe til verden, men desværre var der 2 som ikke ville livet. Vi var på hvalpebesøg og gud hvor de lignede Maison. Godt de alle var solgt, for ellers havde vi taget en med hjem.

Godt nytår alle sammen, vi håber der er lidt flere timer i døgnet i det kommende år, så vi forhåbentlig ses der ude.

 

Udover hundene har vores datter Line med herlige Chelsea givet den gas på dressurbanen og er pt på LA 2 - 4 nivea. Vi glæder os til at følge Jer i det nye år.