25-12-2018

Året 2018.

Endnu et år er ved at rinde ud og lidt har vi da bedrevet med hundene.

Aya blev 1 vinder i åben klasse på den første WT en kold dag i marts - herligt !!! Desværre var Aya og jeg ( Lise) så uheldige at inkassere et nul på en af posterne ved den næste WT, men hun løste alle de andre poster meget tilfredsstillende. Resten af året trænede vi, for at blive lidt dygtigere og pudse formen af til jagtæsonen, hvor Mogens og Aya igen  har haft travlt. 

Håber vi kommer på lidt flere prøver i det nye år og måske vover vi pelsen og stiller i vinder klasse på uofficielle prøver, for at se hvor langt vi er kommet med træningen.

I maj måned flyttede endnu en Lucky lab tæve ind - Sona. Mogens og Sona er nået langt i trænigen, så det bliver spændende at følge dem i det nye år, hvor brugsprøven snart skal i hus, så Sona kan blive stillet på prøver i løbet af foråret. Sona skal også HD/ AA fotograferes til foråret, så vi krydser fingre. Tak, Maria for endnu en dejlig hund.

 

I juni havde Maison besøg af en dejlig tæve - Dina - fra kennel Jagtkammeraten og det resulterede i 8 hvalpe d. 14 august. Vi glæder os til at følge dem. 

Resten af året er gået med træning og en travl jagtsæson, hvor Aya har apporteret sin første ræv og det var spontan opsamling uden tøven - dygtige Aya.

Hestetraileren har også været lidt på landevejene og vores datter Line og hesten Chelsea er for 2 gang blevet klubmester i dressur. Super flot Line. 

Vi ønsker alle et rigtig godt nytår, vi ses i det nye år.

 

 Aya

 

 Sona 7 mdr